Новини компанії

УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО розпочав експорт нетелів

22.10.2019

УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО розпочав експорт нетелів

Компанія “УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО” розпочала експорт нетелів голштино-фризької породи американської селекції. Першу партію у кількості 97 голів відправлено у вересні 2019 до Узбекистану. Окрім цього, кілька партій нетелів продано компанією на внутрішньому ринку – підприємствам у Донецькій та Полтавській областях.

 За словами директора із тваринництва “УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО” Максима Армашова, компанія має змогу запропонувати закордонним та вітчизняним покупцям до 600 нетелів на рік.

 “Голштино-фризька порода американської селекції нині є найбільш продуктивною молочною породою корів у світі. Для розведення корів ми співпрацюємо із світовими лідерами у виробництві генетичного матеріалу – World Wide Series та Alta Genetics  і використовуємо сучасний генетичний матеріал биків, які входять до ТОП-100 найкращих у світі згідно рейтингу Interbull….

Ми активно реалізуємо нетелі в Україні, а також розширюємо напрямки експорту. Наразі тривають перемовини щодо експорту нетелів в Узбекистан на постійній основі. Уже наступного року плануємо продати до 600 голів ВРХ, в тому числі й за кордон”- відзначив Максим Армашов.

 Нагадаємо, тваринницький напрямок УПІ-АГРО налічує 6 600 голів, з них 3 000 голів – дійне стадо. Середній надій на фуражну корову по підприємству за результатами 2018 року склав 8 891 кг; плановий надій на 2019 рік – 9000кг +.