Новости компании

Офіційна заява компанії «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО»

26.02.2018

Офіційна заява компанії «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО»

  У зв’язку із інформаційною атакою, яка готується на компанію «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО», офіційно заявляємо, що наша компанія не здійснює, прямо чи опосередковано, діяльності на території Російської Федерації, і, відповідно, не сплачує податків до російського бюджету.
  2012 року компанія справді розпочинала сільськогосподарський проект у Росії по виробництву модифікованого крохмалю разом із відомою міжнародною компанією. Для реалізації цього проекту залучались кредитні кошти.
Однак, через початок російської агресії проти України, проект не відбувся. У 2014 році було ухвалено рішення припинити діяльність проекту у Росії. Протягом 2014-2016 рр. корпоративні права і земля були продані, сільськогосподарська техніка вивезена в Україну, працівники звільнені.
  Таким чином, компанія, про яку може йти мова, ООО «Крохмалопродукты» та її дочірня компанія «Лакі Грейн» на даний час нам не належать, і, наскільки нам відомо, не ведуть комерційної діяльності, не сплачують податків у Росії, мають заборгованість по кредиту і, фактично, є банкрутами.
  Отже, проект у Росії не відбувся і, з очевидних причин, відбутись не може.

  Просимо засоби масової інформації не поширювати недостовірні відомості.