Новини компанії

В «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» отримано високі  врожаї соняшника та сої 

01.11.2021

В «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» отримано високі  врожаї соняшника та сої 

Виробничі підрозділи «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» закінчили обмолот зернобобових та олійних культур. Цього року на вінницьких підприємствах агропромислової компанії ПК «Поділля» та  ПК «Зоря Поділля» врожайність сої на посівній площі 19,7 тис га становить 3,5 т/га. Це другий результат за всю історію компанії, який майже на третину перевищує середній показник по Україні  ( 2,6 т /га).  Рекордсменом по врожайності цієї культури цьогоріч стала філія «Клембівка» ПрАТ «ПК «Поділля», де зібрано по 3,86 т/га у заліку.

 

Рекордними для «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО»  стали і результати соняшникових жнив. Середня врожайність цієї культури на полях ПК «Поділля» та ПК «Зоря Поділля» становить 3,7 т/га.  Найкращий результат по вирощуванню соняшника –  у філії «Маломочульської», що входить до  ПК «Зоря Поділля», де  зібрано  по  4,05 т/га.

 

У підприємствах компанії у Дніпропетровській та  Полтавській областях врожайність соняшника перевищила 3 т/га, що також більш ніж на 30% вище за середньоукраїнський  показник, який, за інформацією Мінагрополітики, цьогоріч складає  2,3 т/га.

 

Осінні польові роботи на підприємствах  «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» тривають: продовжується збирання та промислова переробка цукрового буряка та обмолот кукурудзи.