Новини компанії

УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО розвиває продаж нетелів в Україні

05.12.2019

УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО розвиває продаж нетелів в Україні

Розвиваючи напрямок продажу нетелів, компанія “УПІ-АГРО” реалізувала 209 голів нетелів голштино-фризької породи американської селекції двом фермерським господарствам в Україні. У листопаді 2019 року партії нетелів відправились у підприємства Житомирської та Вінницької областей.

Окрім того, компанія розпочала укладення контрактів на виробництво і продаж нетелів українським господарствам на наступний рік.

“Українські виробники високо оцінили якість нашого поголів’я. Зважаючи на велику кількість заявок на закупівлю, ми вийшли на якісно новий рівень продажів і запровадили в компанії європейську практику контрактації, коли нетелі вирощуються під заздалегідь укладені контракти. На сьогодні у нас вже підписана низка контрактів із українськими підприємствами, за якими ми поставлятимемо нетелів у 2020 році”, - зазначив Максим Армашов, директор із тваринництва компанії “УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО”.

Нагадаємо, раніше компанія “УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО” розпочала експорт нетелів за кордон. Першу партію у кількості 97 голів у вересні 2019 було відправлено до Узбекистану.