Новини компанії

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» завершив жнива із рекордним результатом

09.08.2016

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» завершив жнива із рекордним результатом

Виробничі підрозділи «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» успішно завершили жнива ранніх зернових, зібравши 298 тис. тон збіжжя з 42 тис. га. Середня врожайність озимої пшениці при цьому склала 7,25 т/га (на 35,5 тис. га), ярого ячменю – 6,27 т/га (на 5,2 тис.га, ярої пшениці -   6,10 т/га (на 1,3 тис. га).

Найкращі показники врожайності озимої пшениці продемонстрували відділення «Колос» та «Клембівка», що входять до складу Продовольчої компанії «Поділля». Врожайність озимої пшениці на їх полях сягнула 8 т/га.

Лідером по врожайності ярого ячменю із показником 7т/га стало відділення «Кунянське» Продовольчої компанії «Зоря Поділля».

Не менш успішним цього року є і результат жнив гороху, якого на площі 1 тис. га зібрано 4 тис. 533 тони. Для компанії це був перший досвід вирощування гороху у таких масштабах, але аграрії «УПІ-АГРО» успішно із цим завданням впорались.

Досягнуті показники врожайності свідчать про високу культуру вирощування і професіоналізм, тож керівництвом прийнято рішення про розвиток в рамках компанії насіннєвого напряму, а саме: вирощування та реалізації на вітчизняному ринку високопродуктивного насіння власного виробництва.