Новини компанії

«УПІ-АГРО» створює робочі місця для пайовиків

06.06.2016

«УПІ-АГРО» створює робочі місця для пайовиків

Для «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» питання соціального захисту пайовиків, надання їм додаткових можливостей для працевлаштування було і залишається надзвичайно актуальним. Компанія активно шукає варіанти створення робочих місць, які, хоча і не пов’язані безпосередньо із її основною діяльністю, проте можуть принести компанії користь, а людям на селі – гідний заробіток. Одним із прикладів такого «соціального» проекту є проект розчищення лісосмуг, що реалізується «УПІ-АГРО» уже другий рік поспіль.

«Захаращеність лісосмуг упродовж доріг та на полях створює проблеми як землекористувачам, так і дорожнім службам, до компетенції яких відноситься їх впорядкування і які, традиційно, не мають достатнього фінансування.

Свою допомогу у вирішенні цієї проблеми запропонувала компанія «УПІ-АГРО», яка власним коштом організувала роботу по розчищенню лісосмуг у регіонах, де вона веде свою діяльність. Натомість компанія отримала деревину, яку планує переробити на щепу та використати  для опалення у зимовий період, люди - можливість гідного заробітку, а облавтодор та й усі ми - впорядковані узбіччя» - розповідає керівник управління соціальної роботи та комунікацій «УПІ-АГРО» Яна Кавушевська.

Сьогодні у проекті задіяні 115 осіб, які забезпечені необхідним інвентарем, засобами безпеки, спецодягом, харчуванням. Окрім гарантованої ставки вони отримують премію за кожен складометр дров, і, додатково, за кожну тону щепи. Така система оплати праці дозволяє людині отримувати заробітну плату до 4000 грн на місяць і навіть більше.

Компанія і надалі працюватиме над проектами, спрямованими на підвищення рівня зайнятості і добробуту власників земельних ділянок, які довірили їй свої земельні наділи.