Новости компании

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» отримав нагороду за розширення експорту

04.05.2018

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» отримав нагороду за розширення експорту

27 квітня у Києві у Національній філармонії України відбулась церемонія нагородження «Аграрна Еліта України-2018». В рамках проекту було відзначено 100 найефективніших вітчизняних аграрних підприємств за результатами діяльності у 2017 році.
Лауреатів «Аграрної Еліти України» визначала експертна рада, до складу якої увійшли співробітники редакції авторитетних профільних видань: The Ukrainian Farmer, «АгроМаркет», «Наше птахівництво», «Плантатор», «Садівництво по-українськи», а також представники галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.
Номінанти визначались у 12 номінаціях, серед яких «Модернізація виробництва», «Розвиток інфраструктури», «Власна торгова марка», «Удосконалення технології», «Диверсифікація виробництва», «Сімейна справа» та інші.
«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» отримав заслужену нагороду у номінації «Розширення експорту». Таким чином експерти відзначили, що «УПІ-АГРО» є не лише потужним виробником, але й експортером своєї продукції. Зокрема, за результатами 2018 року Вінницький комбінат хлібопродуктів №2, що входить до «УПІ-АГРО» посів 1 місце серед вітчизняних експортерів борошна за сумою отриманої експортної виручки. Провідні позиції займає «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» і в експорті цукру. Директор департаменту продажів цукру «УПІ-АГРО» Рудольф Гельфанд, отримуючи нагороду, відзначив, що компанія і надалі докладатиме зусиль, щоб якість її продукції, сервіс, який пропонується покупцям, відповідав найвищим стандартам і дозволив їй надалі розширювати експорт і відкривати нові ринки.